default-image

Δωρεάν δραστηριότητες και μαθήματα από την Κίτρινη Αποστολή!

Κρήτη
Δωρεάν δραστηριότητες και μαθήματα από την Κίτρινη Αποστολή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου 60 παιδιά του Ηρακλείου ψυχαγωγούνται, αλλά και μαθαίνουν δωρεάν, μέσα από άλλη μία ξεχωριστή δράση της Κίτρινης Αποστολής.

Ποδόσφαιρό, μπάσκετ, πυγμαχία και κολύμβηση είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες στις οποίες ήδη έχουν γραφτεί τα παιδιά, ενώ, πολύ σημαντική είναι και η πρωτοβουλία της συμμετοχής παιδιών και σε φροντιστήρια της πόλης του Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημήτρης Αποστολάκης στο neakriti.gr, όσοι άλλοι σύλλογοι επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κίτρινη Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτό, ακόμη περισσότερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, που οξύνουν το νου και το πνεύμα τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κίτρινης Αποστολής στο Facebook, έχουν μείνει ακόμη κενές θέσεις για μπάσκετ, κολύμβηση και ελληνορωμαϊκή πάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε περήφανοι που 60 παιδιά έχουν μπει σε διάφορες δραστηριότητες σε συλλόγους και φροντιστήρια της πόλης μας.

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από κάθε σύλλογο!

Να πούμε ακόμα ότι έχουν μείνει κάποιες κενές θέσεις που καλό θα ήταν να καλυφθούν από τα παιδιά γιατί καμία προσφορά δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη!

Όποιος θέλει λοιπόν να πάει το παιδί του στις παρακάτω δραστηριότητες μπορεί να επικοινωνήσει με την κυρία Ροδάνθη Διαλυνά σε προσωπικό μήνυμα για να σας εξηγήσει τις προϋποθέσεις που χρειάζονται!

Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι οι εξής:

4 Ανδρογεα μπάσκετ (περιοχή Κνωσού)

1 Ηράκλειο μπάσκετ (Κέντρο)

4 κολύμβηση (Παγκρήτιο στάδιο)

2 ελληνορωμαικη (Παγκρήτιο στάδιο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News