default-image

Ρόδος: Απαγόρευση μετά από άσεμνη φωτογραφία στοματικού σεξ

Ελλάδα
Ρόδος: Απαγόρευση μετά από άσεμνη φωτογραφία στοματικού σεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκάδες Βρετανοί που σχεδίαζαν να παντρευτούν στην Ρόδο το προσεχές διάστημα απειλούν με μηνύσεις το «άτακτο ζευγάρι» που προκάλεσε... παγκόσμια αναστάτωση με την απόφασή του να φωτογραφηθεί κάνοντας στοματικό σεξ, αμέσως μετά το γάμο, στον Άγιο Παύλο της Λίνδου.

Η δημοσιότητα που πήρε η προσβλητική για τα χρηστά ήθη φωτογραφία - που δείχνει τον 27χρονο γαμπρό Μάθιου με την γροθιά υψωμένη στον αέρα και τα παντελόνια κατεβασμένα, ενώ η 34χρονη νύφη Κάρλι είναι γονατισμένη μπροστά του και φαίνεται να του κάνει στοματικό σεξ - εξόργισε τον Μητροπολίτη Κύριλλο, που αποφάσισε να απαγορεύσει την τέλεση πολιτικών γάμων στο εξής στο συγκεκριμένο σημείο.

Η επίμαχη προσβλητική φωτογραφία

Ως αποτέλεσμα, δεκάδες βρετανοί που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στη Ρόδο και να παντρευτούν το επόμενο διάστημα, να βλέπουν τα σχέδιά τους να τινάζονται στον αέρα. Μεταξύ αυτών και ο 32χρονος Ντάνιελ Γκέινορ που δηλώνει: «Και εγώ και η μνηστή μου επηρεαστήκαμε από τους δύο αυτούς ηλίθιους. Γι' αυτούς δεν έχει σημασία πια, γιατί έκαναν τον γάμο τους, αλλά για πολλά ζευγάρια όπως εμείς, τα όνειρά τους για το γάμο τους καταστράφηκαν. Θα συμβουλευτώ δικηγόρο για να δω τι μπορώ να κάνω εναντίον τους, είναι καθάρματα».

"Απλώς προσποιούμασταν"

Αν και ο Μάθιου και η Κάρλι δηλώνουν μετανιωμένοι, τονίζουν πως δεν κατανοούν τον θόρυβο που προκλήθηκε. «Απλώς προσποιούμασταν και το κάναμε για πλάκα. Οι Έλληνες είναι εντελώς υπερβολικοί. Δεν κάναμε τίποτα κακό, αλλά το μετανιώνουμε και μακάρι να μην είχαμε μπει στον κόπο» λέει ο Μάθιου και η Κάρλι συμπληρώνει: «Ήταν κάτι που είπαμε πως θα κάναμε για πλάκα, το είχαμε σκεφτεί πριν το γάμο και τελικά το κάναμε. Σε όλους άρεσε, ήταν πανέξυπνη φωτογραφία γάμου! Ήταν απλώς μια φωτογραφία, την τραβήξαμε μακριά από τους καλεσμένους και είχε πλάκα».

Πηγή:protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News