default-image

Επίθεση Νικολακόπουλου σε Ραγκούση και Μητσοτάκη

Ελλάδα
Επίθεση Νικολακόπουλου σε Ραγκούση και Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολακόπουλος εναντίον του Γιάννη Ραγκούση για τη φράση που χρησιμοποίησε ότι έχει συναντήσει και μητροπολίτες, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι, καθώς και εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τη φράση του «οι λουφαδόροι είναι εκείνοι που δε θέλουν την αξιολόγηση».  

Πιο αναλυτικά, με ύβρεις εναντίον του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση για τη φράση που χρησιμοποίησε ότι έχει συναντήσει ακόμη και μητροπολίτες, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν, απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Αφού τον αποκαλεί «κηπουρό» και «ματάκια», του ζητάει να πει ονόματα και να προσκομίσει αποδείξεις, ειδάλλως να ζητήσει συγνώμη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επίσης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη φράση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «οι λουφαδόροι είναι εκείνοι που δεν θέλουν την αξιολόγηση». Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δικαιολογημένα εξοργισμένοι» μαζί του, γιατί ο αληθινός του στόχος είναι να κάνει απολύσεις και κρύβεται πίσω από «το άλλοθι της αξιολόγησης».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ"

Αναφέρει επίσης ότι η πλειοψηφία της ΔΑΚΕ αρνείται την αξιολόγηση, ενώ ο κ. Νικολόπουλος συνεχίζει με προσωπικές ύβρεις κατά του προέδρου της Ν.Δ. αποκαλώντας τον «αρχιλουφαδόρο» που δεν εργάστηκε ποτέ πραγματικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News