default-image

Καμίνης: Στοπ σε καβγάδες ενώ η πραγματικότητα είναι τραγική

Ελλάδα
Καμίνης: Στοπ σε καβγάδες ενώ η πραγματικότητα είναι τραγική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Τρίπολη μίλησε χθες το βράδυ ο Γιώργος Καμίνης και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικό σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή;».

Στο στόχαστρό του ο δήμαρχος Αθηναίων έβαλε και την διακυβέρνηση Καραμανλή λέγοντας πως «η ΝΔ την περίοδο 2004- 2009 ξεχαρβάλωσε και χρεοκόπησε τη χώρα, κι αυτό το έχει συγκαλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα».

Αναφερόμενος στον νέο φορέα, ο Γ. Καμίνης σημείωσε ότι «έχει τεράστια σημασία να ενώσουμε και να μεγαλώσουμε την παράταξή μας, να πούμε στους πολίτες την αλήθεια. Να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει φρέσκος αέρας, να μπει αέρας αναγέννησης. Να δημιουργήσουμε μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Όπως τόνισε «υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό κι αυτό θα καλύψει η παράταξή μας η οποία θα επαναφέρει την πολιτική στη χώρα. Πρέπει να σταματήσουν οι σκυλοκαβγάδες ενώ ζούμε σε μία πραγματικότητα τραγική, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News