Ελλάδα

Κεφαλογιάννη: Παιχνίδι εντυπώσεων Τσίπρα χωρίς αποτέλεσμα

«Οι χθεσινοί επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό», σχολίασε η  Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό.

Μεταξύ άλλων, η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε τις «αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμοί» που συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες «μιας Κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε».

«Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων», τονίζει η βουλευτής Α' Αθηνών και συμπληρώνει:

«Η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κ.Α.Σ. την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης - οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα. Τα περιθώρια στενεύουν, η Υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η Γενική Γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

«Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;», διερωτάται η τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ και προσθέτει πως η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας. «Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι», καταλήγει σε σχετική της ανακοίνωση η κ. Κεφαλογιάννη.

Πηγή: kathimerini.gr

Σχόλια