default-image

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο επιστημονικό Συνέδριο του Π.Κ.

Ελλάδα
Εκλεκτοί καλεσμένοι στο επιστημονικό Συνέδριο του Π.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα άκρως ενδιαφέρον επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Διακυβέρνηση, Βιωσιμότητα και Καινοτομία σε Περιφερειακό Επίπεδο», θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα, το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης (ΚΕΠΕΤ) και το Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔΙΚ) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Διακυβέρνηση, Βιωσιμότητα και Καινοτομία σε Περιφερειακό Επίπεδο».

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Διακυβέρνηση, Βιωσιμότητα και Περιφερειακή Καινοτομία» (ΚΑ 4289), το οποίο υλοποιείται στη βάση Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Νίκο Παπαδάκη.

Στο συνέδριο μετέχουν, μεταξύ άλλων, ως ομιλητές ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κος Γιώργης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Βασίλης Λαμπρινός, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, νυν και πρώην Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί από διάφορα Πανεπιστήμια, Διευθυντές Εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Κρήτης και του ΙΤΕ, ερευνητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και του ΙΤΕ, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και  διεθνείς εμπειρογνώμονες.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου (Γάλλος), στην αίθουσα Β1-26, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News