Ελλάδα

Τι αγάπησε περισσότερο η Μπριζίτ στην Ελλάδα

Ένα είναι σίγουρο από την επίσκεψη του Μακρόν και της Μπριζίτ στην Ελλάδα, ότι τη λάτρεψαν και αυτήν και τους Έλληνες, σύμφωνα με δηλώσεις τους.

Όπως δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν σε ολοκληρωμένη απάντησή της από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται με αφορμή τις εργασίες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο ήταν οι Έλληνες.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της ελληνοαμερικανικής ιστοσελίδας greekreporter.com κατάφερε να ξεκλέψει μερικές δηλώσεις από την Μπριζίτ και τον Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με την επίσκεψή τους στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το τι την εντυπωσίασε περισσότερο στη χώρα μας, η Μπριζίτ απάντησε αμέσως «η Πνύκα και ο Παρθενώνας». Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν θυμόταν την ονομασία της Πλάκας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ρωτήσει κάποιον αρμόδιο, ο οποίος μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψης τής έδωσε την απάντηση.

Η Μπριζίτ μίλησε και για τις βόλτες που έκανε στα παραδοσιακά σοκάκια, ενώ αυτό που την κέρδισε ήταν οι ιδιαίτερα θερμοί Έλληνες.

Μάλιστα, σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Τους αγάπησα κι εγώ»!

Παρόμοια, σύμφωνα με τον ιστότοπο iefimerida.gr, ήταν και η απάντηση του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σε ερώτηση για το πώς πέρασε στην Ελλάδα, απάντησε «λατρεύω να βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Σχόλια