Ελλάδα

Συγγενής του Κουρουμπλή κορόιδευε το Μητσοτάκη στη Βουλή-vid

Με μία… επεισοδιακή συνέντευξη, Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, έδωσε απάντηση για το μικρό… σκάνδαλο που ξέσπασε χτες στα έδρανα της Βουλής, όταν μία συνεργάτης, και όπως σήμερα αποκάλυψε και ο ίδιος, και συγγενής του κορόιδευε και γελούσε με τον κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν στο Βήμα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει την ομιλία του.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος χθες στην Βουλή και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά μιας ξανθιάς κυρίας, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για συνεργάτη του στο υπουργείο.

Μάλιστα η συμπεριφορά της ήταν σε τέτοιο βαθμό ενοχλητική και προσβλητική προς το κοινοβούλιο, που ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη.

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κύριος Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

Δείτε το βίντεο:

Πάντως, ο κύριος Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.  

«Παραιτήσου τώρα»

Την ίδια ώρα, την παραίτησή του Παναγιώτη Κουρουμπλή ζήτησε εκ νέου ο Βασίλης Κικίλιας.

«Σαρωνικός μαζούτ στο μαζούτ, Κουρουμπλής ψέμα στο ψέμα. Κολλημένοι στις καρέκλες, χασκογελάνε με τους Έλληνες. Παραιτήσου τώρα!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Πηγή: protothema.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια