Ελλάδα

Σοκ στη Νίκαια: Τον δολοφόνησε το παιδί που ο ίδιος μεγάλωσε

Σοκάρει η υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια, με έναν 24χρονο να δολοφονεί άγρια, με 10 μαχαιριές, το θείο του και τον άντρα που τον είχε μεγαλώσει, στην προσπάθειά του να βρει χρήματα.

Η αφορμή για την δολοφονία του 54χρονου λογιστή μέσα στο διαμέρισμά του στη Νίκαια, με δράστη τον 24χρονο ανιψιό του, ήταν οι οικονομικές διαφορές και οι έντονες απαιτήσεις του νεαρού να του δίνει περισσότερα χρήματα ο θείος του.

Το άγριο έγκλημα φαίνεται να έγινε στις 17 Αυγούστου, ωστόσο αποκαλύφθηκε μία μέρα αργότερα όταν ο άλλος αδερφός του θύματος που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία αναζήτησε τον 54χρονο λογιστή.

Ο άτυχος 54χρονος βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στη διπλοκατοικία της οδού Λακωνίας στα Μανιάτικα, έχοντας τουλάχιστον δέκα τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ είχε παλέψει με τον δολοφόνο του. Το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης δείγμα ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος, ωστόσο το εσωτερικό του είχε φανερά ίχνη έρευνας από τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος βοηθούσε οικονομικά τον 24χρονο ανιψιό του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εκείνη τη μέρα ο δράστης πήγε στο διαμέρισμα, ζητώντας χρήματα από τον θείο του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος καυγάς ανάμεσά τους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το θύμα είχε ζητήσει από τον ανιψιό του να του επιστρέψει κάποια χρήματα που του είχε δώσει, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για την έντονη διαμάχη τους.  

Οι δύο άνδρες φαίνεται να συνεπλάκησαν, με τον νεαρό να αρπάζει ένα μαχαίρι και να καταφέρνει αλλεπάλληλα χτυπήματα στον θείο του, ο οποίος έπεσε στο δάπεδο θανάσιμα τραυματισμένος. Ο 24χρονος στη συνέχεια φαίνεται να αναζήτησε χρήματα στο εσωτερικό του σπιτιού, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κατάφερε να αποσπάσει κάτι.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση σε μία ντουλάπα του σπιτιού βρήκαν φάκελο με χρήματα, που ο δράστης δεν είχε καταφέρει να βρει. Το θύμα διατηρούσε λογιστικό γραφείο δίπλα από το σπίτι του, ενώ σε δώμα στην ταράτσα της μονοκατοικίας διέμενε ο άλλος του αδερφός, ο οποίος δεν είχε ακούσει τίποτα.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, πριν από αρκετά χρόνια, ο 39χρονος αδερφός του θύματος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας.

Εκείνο το έγκλημα, η Αστυνομία το είχε αποδώσει σε ληστεία. Λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία, έφυγε η μητέρα του θύματος από τον καημό της. Η ιστορία φαίνεται πως επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά με δράστη ένα ευεργετημένο συγγενικό πρόσωπο.

Σχόλια