Ελλάδα

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο δήμαρχος Βιάννου

Αγιασμός σήμερα, Δευτέρα, για όλα τα σχολεία της Ελλάδας και επίτιμοι καλεσμένοι σε κάποια απ' αυτά άνθρωποι της αυτοδιοίκησης της κάθε περιοχής.

Το ίδιο συνέβη και στο Δημοτικό Σχολείο Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου, το Δημοτικό σχολείο Αμιρών, καθώς και το Γυμνάσιο Λύκειο Βιάννου όπου παρευρέθηκε ο δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο αντιδήμαρχος κ. Νικήτας Γιαμαλάκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Αγιασμοί έγιναν κανονικά και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου και ειδικότερα στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Εμπάρου , Άρβης Ψαρής Φοράδος και Νηπιαγωγείο Καστρίου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστη στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Άρβης και ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Αγαπουλάκης στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Ψαρής Φοράδος.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρει:

Αγαπητά μας παιδιά, μαθήτριες και μαθητές.

Σεβαστοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μία δημιουργική σχολική χρονιά.

Η καλοκαιρινή περίοδος πέρασε και ξεκινάει μια καινούργια χρονιά πλούσια σε στόχους, προσδοκίες και απαιτήσεις στο δύσκολο αλλά δημιουργικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας.

Στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς εύχομαι καλό ξεκίνημα με δύναμη και υγεία.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια