Ελλάδα

Πάτρα: Γιατρός επιτέθηκε με σπασμένο ποτήρι σε άνδρα

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα όταν πλαστικός χειρουργός επιτέθηκε σε σύζυγο ασθενούς και τον τραυμάτισε σοβαρά με σπασμένο ποτήρι.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία πολίτη από τη Δυτική Αχαΐα στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, η υπόθεση ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν ο καταγγέλλων με την σύζυγό του απευθύνθηκαν σε δυο γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί η σύζυγος αφενός σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής και εν συνεχεία σε επέμβαση αισθητικής φύσεως στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο μεν πρώτος γιατρός που ανέλαβε να της κάνει την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος, ο δε δεύτερος που ανέλαβε την πλαστική επέμβαση είναι ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό του συζύγου της ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που έγινε σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, η οποία δεν έχει άδεια για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, καθώς είναι διαφορετικού ιατρικού αντικειμένου, ο γιατρός που είχε αναλάβει την αφαίρεση της χολής δεν της την αφαίρεσε τελικά, αλλά αρκέστηκε στην πρακτική του καθαρισμού της χολής.

Στη συνέχεια έγινε η αισθητικής φύσεως επέμβαση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κατοίκου της Δυτικής Αχαΐας δεν ενημερώθηκαν ότι η αφαίρεση της χολής δεν ολοκληρώθηκε και πλήρωσαν κανονικά. Όταν μετά από κάποιο διάστημα η σύζυγος είχε πάλι ενοχλήσεις και απευθύνθηκαν σε άλλο γιατρό έμαθαν ότι η χολή της δεν είχε αφαιρεθεί.

Τότε ο καταγγέλλων συναντήθηκε με τους δύο γιατρούς και ζήτησε εξηγήσεις.

Επάνω στον καυγά σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της ασθενούς στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ο πλαστικός χειρουργός τον τραυμάτισε πολλαπλώς στο πρόσωπο με ένα σπασμένο ποτήρι.

Μάλιστα χρειάστηκε η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Η υπόθεση πάντως έχει πολλαπλές παραμέτρους, καθώς αφενός η κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση δεν είχε άδεια για τέτοιου είδους επεμβάσεις, αφετέρου ο γιατρός που έκανε την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος και έχει καταθέσει την άδειά του, και τέλος και σημαντικότερο ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της ασθενούς  με φερόμενο ως δράστη τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με βαρύτατες κατηγορίες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια