Ελλάδα

Υπεράνω πάσης υποψίας ο παιδόφιλος καθηγητής μουσικης

Για πιθανά θύματα η Αστυνομία έχει κινήσει γη και ουρανό «ξεψαχνίζοντας» το σκληρό δίσκο του 60χρονου παιδόφιλου καθηγητή μουσικής και πατέρα δύο παιδιών,  οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και οδηγήθηκε στη φυλακή στην Τρίπολη.

Και αυτό γιατί αν και ο Παναγιώτης Δράκος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι μόνο αυτά τα τρία παιδάκια πείραξε εντούτοις αυτοί διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για το εάν τα θύματα του είναι μόνο αυτά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η διπλή προσωπικότητα του 60χρονου ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για ανάλογα αδικήματα. Συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι του Παναγιώτη Δράκου κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, καλλιεργημένο που ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και είχε άριστη σχέση με τα παιδιά. Δεν μπορούν δε να εξηγήσουν πώς κατρακύλησε στον βρώμικο κόσμο της παιδοφιλίας και έφθασε σε σημείο να εκτονώνει τις διαστροφές του σε παιδικά κορμάκια όταν μάλιστα ο ίδιος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στους αστυνομικούς δεν θέλησε να πει πολλά... Αρκέστηκε  μόνο στο να ομολογήσει ότι ασέλγησε σε τρία κοριτσάκια, δύο εννιάχρονα και ένα δεκάχρονο και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. «Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε κυνικά και πρόσθεσε «Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄ αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 60χρονος παιδόφιλος, είπε πως ό,τι άλλο έχει να πει, θα το πει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Χθες, μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. Στη λεγόμενη φυλακή των βιαστών και των παιδεραστών. Οι αστυνομικοί, θα χρειαστούν πολλές ημέρες μέχρι να αποκωδικοποιήσουν τα αρχεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 60χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδάκια.  

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια