Ελλάδα

Ψηφίζουμε Ελλάδα για το καλύτερο τουριστικό βίντεο (video)

Για την πρωτιά της Ελλάδας μας καλεί όλους να ψηφίσουμε, ο ΕΟΤ, στο «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί στο Τσένκντου της Κίνας.

Η ταινία «Greece - A 365-Day Destination» διάρκειας 3:36 λεπτών, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, συμμετέχει με αξιώσεις στο διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ψηφίστε ΕΔΩ

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός 365 ημέρες το χρόνο

Οι εικόνες, ο ήχος και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου, είναι το θέμα  του νέου βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ως ιδανικού παγκόσμιου προορισμού διακοπών 365 ημέρες τον χρόνο, σύμφωνα με τη στρατηγική επικοινωνίας της υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο διαγωνισμό θα βραβευθούν τα καλύτερα  βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών.

Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους Προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού. Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί ένα βραβείο κοινού, το «People's Choice Award», το οποίο  θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη  προτίμηση.

Την πρωτιά διεκδικεί η νέα ταινία του ΕΟΤ και στο Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο Ζάγκρεμπ, 13-16 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η συμμετοχή της ταινίας σε 16 Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.α.

Σχόλια