Ελλάδα

«Όχι» Ελβετών στην απόσυρση των σταυρών των Lidl από τις εκκλησίες

To Lidl απαριθμεί πολλά ελληνικά προϊόντα στα ράφια του. Αυτά συμβολίζονται από μια φωτογραφία ενός χαρακτηριστικού τυπικού ελληνικού τοπίου. Στην περίπτωση αυτή είναι οι τρούλοι μιας ελληνικής εκκλησίας (επομένως ορθόδοξη).

Το θέμα είναι ότι το Lidl επέλεξε να σβήσει όλους τους σταυρούς που εμφανίζονται στην φωτογραφία. Αυτό είναι που σκανδάλισε όχι μόνο τους Ελληνες αλλά επίσης όλα τα πρόσωπα που γνωρίζουν αυτό το τοπίο.

Το Lidl, που πουλάει ελληνικά προιόντα της μάρκας Eridanous, σκανδαλίζει πολυάριθμα πρόσωπα που προσανατολίζονται να μποικοτάρουν την αλυσίδα καταστημάτων του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Την εποχή των «fake news», ορίστε και οι «fake εικόνες»… Πολυάριθμοι χρήστες του διαδικτύου προσανατολίζονται να μποικοτάρουν τα Lidl, αναφέρει το sudinfo.be

Παράλληλα η δημοσκόπηση που πραγματοποεί η τηλεόραση RTL του Βελγίου για το αν συμφωνούν οι όχι οι πολίτες στο όνομα του σεβαμού της διαφορετικότητας και του μη αποκλεισμού καμιάς θρησκευτικής πίστης να αποσύρονται από τις συσκευασίες οι σταυροί από τις εκκλησίες στις φωτογραφίες με τοπία από τα ελληνικά νησιά το 90% των συμμετεχόντων απαντούν όχι δεν θα πρέπει να υφίσταται η απόσυρση των σταυρών.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr

Σχόλια