Ελλάδα

Αθήνα – Ιωάννινα σε 3,5 ώρες

Στην κυκλοφορία παραδίδεται σήμερα το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα – Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα), 14 περίπου χιλιομέτρων. Με την παράδοση του, η Ιόνια Οδός γίνεται ένας σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα δίνει τη δυνατότητα να στον οδηγό να κάνει το ταξίδι Αθήνα – Ιωάννινα σε 3,5 ώρες

Στην κυκλοφορία παραδίδεται σήμερα το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα - Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα), 14 περίπου χιλιομέτρων.

Με την παράδοση του, η Ιόνια Οδός γίνεται ένας σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα δίνει τη δυνατότητα να στον οδηγό να κάνει το ταξίδι Αθήνα - Ιωάννινα σε 3,5 ώρες

Το τμήμα Πέρδικα - Ιωάννινα θα έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., όπως το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου, 2 Ανισόπεδους Κόμβους, τη δίδυμη σήραγγα της Αμπελιάς, τη Γέφυρα του Κρυβοφού, 11 άνω & κάτω διαβάσεις, καθώς και 51 οχετούς.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων της Κλόκοβας, καθώς και των πλευρικών σταθμών του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Μεσολογγίου, με χρέωση 2,95 ευρώ και 1,25 ευρώ αντιστοίχως για τα ΙΧ.

Το επόμενο διάστημα, με τη λειτουργία των μετωπικών σταθμών Μενιδίου και Τερόβου και των πλευρικών Γαβρολίμνης, Άρτας και Γοργόμυλου θα ολοκληρωθεί το σύστημα χρέωσης της Ιόνιας Οδού.

Σχόλια