Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη κατά κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην Κυβέρνηση για την οικονομία, τη διαπραγμάτευση αλλά και την λειτουργία των Θεσμών ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε  το απόγευμα της Τετάρτης.

«Αυτή η κυβέρνηση, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, απεργάζεται και υλοποιεί σχέδια παρακρατικού- καθεστωτικού χαρακτήρα.  Είναι πια φανερή η πολιτική και ηθική γύμνια της κυβέρνησης. Μια πολιτική παράγκα, φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα, τρίζει και κλονίζεται» υπογράμμισε και κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι «αρνείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το 2015«.

H Κυβέρνηση που κατά τα λοιπά παριστάνει την αδέκαστη, αρνείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα όσα συνέβησαν 2015. pic.twitter.com/30yrjsvR6t

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απορία γιατί κατεληξε σε «φιάσκο. Από τους πέντε στόχους που είχε θέσει ο κ. Τσίπρας, πήρε μηδέν».

Για την λειτουργία των Θεσμών ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «προσπαθούν να στήσουν καθεστώς.Μόνο που αυτό δεν γίνεται σε δημοκρατική χώρα.Δεν το επιτρέπουμε.Οι θεσμοί μπορεί να λυγίζουν αλλά δεν σπάνε».

Ο κ. Τσίπρας μας είχε υποσχεθεί ότι θα είναι κάθε λέξη του Συντάγματος. Και πάει να γράψει βιβλίο με την συνολική καταπάτησή του. pic.twitter.com/4Nn8UD7MMR

Σε άλλο σημείο ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

«Είμαστε κοντά τους με το να είμαστε μακριά τους»τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης δεν θα περάσει. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Καμμένο & τον κ. Πολάκη. Όλοι μαζί θα απολογηθούν», επεσήμανε.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχόλια