Ελλάδα

"Εκκωφαντική σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου για τον Πάνο Καμμένο"

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ το 2015», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει πως νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την ευρωζώνη.

«Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο. Εκτός από τον κ. Τσίπρα, γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια