default-image

Λευτέρης Αυγενάκης : «Σικελοποίηση» της πολιτικής με ευθύνη της Κυβέρνησης

Κρήτη
Λευτέρης Αυγενάκης : «Σικελοποίηση» της πολιτικής με ευθύνη της Κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΝΔ θα συνεχίσει να ρωτά και να ζητά πειστικές απαντήσεις από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, για την εμπλοκή σε πάνω από 12 συνομιλίες με ισοβίτη του Κορυδαλλού , δηλώνει ο Γραμματέας της ΝΔ  Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον 9.84 . Η κυβέρνηση με ευθύνη της, «σικελοποιεί» με πρωτοφανείς πρακτικές την πολιτική ζωή του τόπου.  Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρωστάνε σε κανένα , αν υπάρχει βασιμότητα των αποκαλύψεων για το ΚΕΕΛΠΝΟ , να πάνε στη δικαιοσύνη, αλλά  ο κ. Πολάκης δεν μπορεί απλά για μήνες να μιλάει για σκάνδαλα και να μην πηγαίνει τίποτα στη δικαιοσύνη.

Ο Λ. Αυγενάκης  αφού  τόνισε ότι η ΔΑΚΕ στη ΠΟΕ-ΟΤΑ  κράτησε απαράδεκτη στάση, σημείωσε πως η κυβέρνηση εμπαίζει τους συμβασιούχους, οι τροπολογίες της είναι αστήριχτες και σημείωσε πως η μονιμοποίηση τους είναι αντισυνταγματική, ενώ η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να αποτελέσει δράση από κοινού δήμων και ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η ματαίωση της εκδήλωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, συνιστά παραδοχή του «άβατου» της περιοχής από την Κυβέρνηση, παρότι όπως είπε ο ίδιος δεν θα πήγαινε σε μία εκδήλωση , που ενδεχομένως να γίνονταν εστία έντασης, για την οποία όμως ένα κράτος με κανόνες θα έπρεπε να επιβάλλει το νόμο και την τάξη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης  χαρακτήρισε  «Αστείες και ανόητες   τις  δηλώσεις περί επαγγελματία πολιτικού που αφορούν το πρόσωπο μου. Δεν υπάρχουν σχολές επαγγελματιών πολιτικών" απαντώντας  στις αιχμές σε τηλεοπτική συνέντευξη  του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχους της ΝΔ  Γρηγόρη Πασπάτη, ότι είναι «επαγγελματίας της πολιτικής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News