default-image

Οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Ελλάδα
Οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η πλατφόρμα για τη συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου έχει ανοίξει για τους υποψηφίους, προκειμένου να δουν και να επεξεργαστούν, σε πρώτη φάση, τις επιλογές τους, πριν οριστικοποιήσουν, το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουλίου, τις τελικές επιλογές τους.

Η συμπλήρωση και η υποβολή του μηχανογραφικού αποτελεί πάντα έναν «πονοκέφαλο» για τους υποψηφίους, καθώς μπορεί να «κρύβει» ορισμένες παγίδες.

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας συγκέντρωσε τις πιο συχνές απορίες των ενδιαφερομένων και τις απαντά, ώστε να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση οι υποψήφιοι.

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικών δηλώσεων προτίμησης για τα ΕΠΑΛ

Ανοικτή θα παραμείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-epal καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 24-25 Ιουνίου, για υποβολή δηλώσεων προτίμησης, λόγω του μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών δηλώσεων προτίμησης για εγγραφή στα ΕΠΑΛ.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, τη Δευτέρα 26 Iουνίου και λόγω προγραμματισμένης συντήρησης στον server, στον οποίο φιλοξενείται η πλατφόρμα e-epal, το ηλεκτρονικό σύστημα δήλωσης προτίμησης θα παραμείνει για κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας, αλλά αμέσως μετά τη λήξη της συντήρησης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν την κατανομή και την επιλογή των μαθητών μέσω της πλατφόρμας e-epal.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News