Ελλάδα

Πανελλαδικές: Και τώρα τα ειδικά μαθήματα

Με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Σήμερα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών. Ακολουθούν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου), το γραμμικό σχέδιο (27 Ιουνίου), τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).

Με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Σήμερα, οι υποψήφιοι  θα εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών. Ακολουθούν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου), το γραμμικό σχέδιο (27 Ιουνίου), τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί πως  μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου θα διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Ως την Παρασκευή 14 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Παράλληλα, ως την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα μπορούν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.

Σχόλια