Ελλάδα

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα, στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το υπουργικό συμβούλιο. Τη συνεδρίαση, που θα γίνει στη Βουλή, θα απασχολήσουν οι αποφάσεις του Eurogroup και οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους υπουργούς και για τις επαφές που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Συνεδριάζει σήμερα, στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το υπουργικό συμβούλιο. Τη συνεδρίαση, που θα γίνει στη Βουλή, θα απασχολήσουν οι  αποφάσεις του Eurogroup και οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους υπουργούς και για τις επαφές που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αμέσως μετά από τη συνεδρίαση, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου από την Πέμπτη και ως το μεσημέρι της Παρασκευής, θα είναι σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής.

Κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της Συνόδου θα είναι τα ζητήματα της μετανάστευσης, της ασφάλειας και της άμυνας, της απασχόλησης, της ανάπτυξης και τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Σήμερα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η «Προοδευτική Συμμαχία» (Progressive Caucus) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τίτλο «Το σενάριο που λείπει - Μια εναλλακτική για τους Ευρωπαίους».

Σχόλια