Ελλάδα

Aποχή από την αξιολόγηση των υποψήφιων διευθυντών

Την αποχή της από τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων διευθυντών, συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ από κάθε πράξη αξιολόγησης στο Δημόσιο, ανακοίνωσε χθες η "Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών". «Ως τώρα δώσαμε με επιτυχία τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, όπως το 2013-2014. Στον ίδιο δρόμο καλούμαστε να συνεχίσουμε και σήμερα», όπως τονίζει η παράταξη.

«Στην έναρξη της διαδικασίας δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ (και η ΕΛΜΕ, αν υπάρχει σχετική απόφαση) και απέχουμε από την ειδική συνεδρίαση.

Αν η πλειοψηφία αποφασίσει να συνεδριάσει, η μειοψηφία έχει το δικαίωμα να απέχει στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην απεργία-αποχή.

Αν πραγματοποιηθεί η διαδικασία, οι συνάδελφοι, που απέχουν, χρειάζεται να παραμείνουν στο χώρο του σχολείου.

Δεν παραλαμβάνουμε και δεν παραδίδουμε κανένα ερωτηματολόγιο και φύλλο "αποτίμησης". Δεν υπογράφουμε το ειδικό έντυπο-πρακτικό της συνεδρίασης.

Καταθέτουμε και υπογράφουμε τη δική μας δήλωση για μη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης.

Η επίδοση κενών-ασυμπλήρωτων φύλλων αξιολόγησης δεν αποτελεί έκφραση διαμαρτυρίας. Αντίθετα θεωρείται έκφραση αποδοχής και επικύρωσης της διαδικασίας», αναφέρει μεταξύ των άλλων η "Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών".

Σχόλια