default-image

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας

Κρήτη
Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μάθημα της Βιολογίας - Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού - εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, ολοκληρώνοντας έτσι την δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών  για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Στην ουσία, η σημερινή είναι και η προτελευταία ημέρα εξετάσεων, αφού τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε Μαθηματικά και Ιστορία γενικής Παιδείας ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εξετάσεων.

Στη συνέχεια, από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Σύμφωνα με το Φροντιστήριο "Θεμέλιο", τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας ήταν αντίστοιχης δυσκολίας με τα περσινά, με εξαίρεση το θέμα Δ που ήταν πιο απαιτητικό. Οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν καλή γνώση της θεωρίας. Μαθητές που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα εδώ.

Ενώ τα θέματα Βιολογίας Προσανατολισμού ήταν μεγαλύτερης δυσκολίας  από τα περσινά, ακόμα και όσον αφορά στα δύο πρώτα θέματα. Απαιτούσαν  εμβάθυνση και καλή κατανόηση της θεωρίας. Το Δ θέμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειαζόταν καλό χειρισμό από τους μαθητές. Θέμα αντίστοιχο με το Δ είχε δημοσιεύσει το φροντιστήριο μας το  Μάιο στην εφημερίδα Πατρίδα, σύμφωνα πάντα με το Φροντιστήριο "Θεμέλιο".

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News