Ελλάδα

"Καθαρή καταδίκη της τρομοκρατίας χωρίς αστερίσκους"

«O κ. Τσίπρας έχει βάλει τη χώρα, δυστυχώς, με την πλάτη στον τοίχο, αφού όπως αποτυπώνεται στα πρακτικά του Eurogroup, πλέον, η κυβέρνηση έχει να διαλέξει μεταξύ πολύ δύσκολων και κακών λύσεων», είπε στον Ρ/Σ Alpha 989 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Σημείωσε πως «δε μας χαροποιεί η έκβαση του Eurogroup», επισημαίνοντας ότι «εδώ και πολλούς μήνες προσπαθούμε να εξηγήσουμε το προφανές στον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση».

Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως «μετά από έξι χαμένα Eurogroup, μια καθυστέρηση που έφερε βαριά μέτρα για τους Έλληνες, η κυβέρνηση είχε τη φαεινή ιδέα να συνδέσει το χρέος με την 2η αξιολόγηση» συμπληρώνοντας πως «ο κ. Τσίπρας το πούλησε και στους βουλευτές του για να πειστούν να ψηφίσουν τα μέτρα και τώρα συζητάμε για το χρέος μέσα στις γερμανικές εκλογές».

Ο κ. Κικίλιας παράλληλα ξεκαθάρισε πως «τα πολύ υψηλά πλεονάσματα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση δεσμεύουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας και δεν αφήνουν την οικονομία να αναπνεύσει».

Αναφορικά με την απάντηση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του για την ανοχή της ανομίας από την κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ παρέπεμψε στις επανειλημμένες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση, ο οποίος διετέλεσε πρώτος υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάποιοι καταδικάζουν την τρομοκρατία με αστερίσκους», σημείωσε, ενώ επανέλαβε πως «υπάρχουν πολλοί στην κυβέρνηση που δεν αφήνουν την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της». 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια