Ελλάδα

"Γούρικη" η Μελάνια για 3χρονο Ελληνόπουλο

Γούρικη φαίνεται πως ήταν η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στην Ιταλία. Λίγο μετά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο Bambino Gesu, ένας τρίχρονος ήρωας που περίμενε να βρεθεί συμβατός δότης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, τα κατάφερε!Μάλιστα, σύμφωνα μe πληροφορίες, πρόκειται για ένα ελληνόπουλο, το μικρό Δημήτρη.

Γούρικη φαίνεται πως ήταν η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στην Ιταλία. Λίγο μετά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο Bambino Gesu, ένας τρίχρονος ήρωας που περίμενε να βρεθεί συμβατός δότης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, τα κατάφερε!

Κατά την παραμονή της στη Ιταλία, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επισκέφτηκε το νοσοκομείο.

Η κυρία Τραμπ, πέρασε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν μαζί με άλλα παιδιά ο μικρός και του διάβασε ένα παραμύθι.

Μάλιστα, σύμφωνα μe πληροφορίες του imerisia.gr, πρόκειται για ένα ελληνόπουλο, το μικρό Δημήτρη.


Η συνάντηση αυτή φαίνεται ότι αποδείχθηκε γούρικη για το μικρό αγόρι καθώς όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έφτασε στο Βέλγιο για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ενημερώθηκε ότι είχε βρεθεί μόσχευμα για τον αγόρι από την Ελλάδα.


«Φτάνοντας στο Βέλγιο έμαθα ότι ένα μικρό αγόρι και η οικογένειά του που περίμεναν για μεταμόσχευση καρδιάς ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε μόσχευμα. Του διάβασα ένα παραμύθι και του κράτησα το χέρι πριν από μερικές ώρες και τώρα η καρδιά μου είναι  γεμάτη χαρά για τα νέα αυτά» ανέφερε σε δήλωσή της η Μελάνια Τραμπ η οποία μάλιστα εξέφρασε την ευτυχία της και με δύο αναρτήσεις στο Twitter.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια