Ελλάδα

Βουλή: Σήμερα η ψήφιση των νέων μέτρων

Κορυφώνεται σήμερα με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών αργά το απόγευμα, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές.

Κορυφώνεται σήμερα με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών αργά το απόγευμα, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Το κλίμα που θα επικρατήσει, έδωσε η χθεσινή πρώτη ημέρα της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έφερε προς ψήφιση αντισυνταγματικές διατάξεις. 

Κι άλλη κόντρα Άδωνι - Πολάκη

Μάλιστα, καταγράφηκε ακόμη ένα επεισόδιο στη κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να αποκαλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανθρωπάκια που ετοιμάζονται να ψηφίσουν «με τα δύο χεράκια» και υπενθύμισε μια παλιά μαντινάδα του Παύλου Πολάκη: «Το όχι θέλει Έλληνες, το ναι θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες».

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και … κότα» προσέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αν συμμετείχε σε πάρτι γενεθλίων με τον κ. Καμμένο και τον... Σταμάτη Γονίδη.

«Μπούρδες κοπανιστές» απάντησε ο Παύλος Πολάκης και πέρασε στην αντεπίθεση: «Ανθρωπάκι είναι αυτός ο οποίος του δίνει διαταγή ο αρχηγός του κόμματός του και μαζί με τον διπλανό του κάνει ερωτήσεις για να πάρουμε πιο γρήγορα τα υποβρύχια και ανταμείβεται με θέση στην κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται η συζήτηση διεξάγεται  απούσης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, η οποία, με απόφαση της Ολομέλειας, αποκλείστηκε από τις συνεδριάσεις μετά την προκλητική συμπεριφορά Κασιδιάρη σε βάρος του Νίκου Δένδια, την περασμένη Δευτέρα.

Σχόλια