default-image

Νέοι… Περιφερειάρχες στην Κρήτη (photos)

Κρήτη
Νέοι… Περιφερειάρχες στην Κρήτη (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση που αναμένεται να γίνει θεσμός λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για τη δεύτερη Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει οι νέοι επιστήμονες να εξοικειωθούν με τους κανόνες και τους τρόπους λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και να προωθήσει την έννοια της δημοκρατίας μέσω της ενεργούς ενασχόλησης των νέων με τα κοινά.

Η προσομοίωση, η οποία λαμβάνει χώρα παράλληλα σε Κρήτη και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, ανεξαρτήτως του αντικείμενου σπουδών τους, δίνοντας την καλύτερη ευκαιρία για τους νέους να ασχοληθούν με κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας.

Η δεύτερη Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 5 Μαΐου και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου, με Κρητικούς αλλά και φοιτητές από ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν "κατακλύσει" τη Λότζια, αλλά και το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News