Ελλάδα

Φερετζές ενός πολύ σκληρού πακέτου που έρχεται

Για τέταρτο μνημόνιο που δεν συνοδεύεται από χρηματοδότηση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τέταρτο μνημόνιο που δεν συνοδεύεται από χρηματοδότηση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Χαρακτήρισε τα αντίμετρα ως «τον φερετζέ ενός πολύ σκληρού πακέτου που έρχεται για το 2019 και το 2020».

Το "όχι" μας είναι καθολικό στα μέτρα και τα αντίμετρα, τόνισε.

Ως προς τις φορολογικές ελαφρύνσεις που περιλαμβάνονται στα αντίμετρα της συμφωνίας, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως αν πράγματι το αφορολόγητο πρέπει να κατέβει, ο εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής να είναι 9%, όχι 20%. Πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν συνταξιούχοι που θα χάσουν και τη δωδέκατη και την ενδέκατη σύνταξη από κει που κάποιοι τους υπόσχονταν και 13η σύνταξη».

Αν είχαν γίνει εκλογές όταν τις ζητούσαμε εμείς θα είχαμε επιτύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τα αντίμετρα δεν ωφελούν εκείνους που θίγονται από τα μέτρα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha και με αφορμή τα αντίμετρα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «πολιτική εξαπάτηση».

Δεν υπογράφουμε καμία δέσμευση που πηγαίνει πέρα από το τρίτο πρόγραμμα, είπε, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ζητηθεί υπογραφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ΔΝΤ. Δεν δεσμευόμαστε σε τίποτα εγγράφως και δεν ψηφίζουμε τίποτα από τα μέτρα, τόνισε.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια