Ελλάδα

Advanced Hair Clinics: Κορυφαία κλινική σε όλο τον κόσμο

Ως κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών σε ολόκληρο τον κόσμο αναδείχθηκε η Advanced Hair Clinics και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Αποτελεί μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα και τον Ιατρικό Τουρισμό εξασφάλισε για 2η συνεχόμενη χρονιά η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics με την βράβευσή της ως Κορυφαία Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Παγκοσμίως για το 2017 από τον έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό  International Medical Travel Journal (IMTJ).

Τα Διεθνή Βραβεία Ιατρικού Τουρισμού 2017 που πραγματοποιήθηκαν στην Οπατία της Κροατίας την Τετάρτη 26 Απριλίου,  ανέδειξαν την κλινική Advanced Hair Clinics ως την ηγέτιδα κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, με κριτήριο την καινοτόμα στρατηγική που ακολούθησε για την διεθνοποίηση των υπηρεσιών της, τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των δράσεών της καθώς και το αντίκτυπο που είχαν οι ενέργειές της στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

Η κλινική Advanced Hair Clinics είχε την ιδιαίτερη τιμή να διακριθεί διεθνώς με τον τίτλο "International Hair Clinic" και το 2016.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι ένας έγκριτος, ανεξάρτητος, παγκόσμιος φορέας επέλεξε την κλινική Advanced Hair Clinics για 2η συνεχόμενη χρονιά μεταξύ ισχυρών υποψηφιοτήτων από όλο τον κόσμο για τον τίτλο της κορυφαίας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών. Η βράβευση αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες και το έργο μας εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Τιμούμε αυτή την διάκριση μένοντας πιστοί στο εταιρικό όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στις ανάγκες των ασθενών μας» τόνισε ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και Ιδρυτής της κλινικής Advanced Hair Clinics που είναι ηγέτιδα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών από το 2012.

«60 κριτές από όλο τον κόσμο επέλεξαν για 2η συνεχόμενη χρονιά την κλινική Advanced Hair Clinics ως την κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως. Μετά το βραβείο "International Hair Clinic 2016" αναγνωριζόμαστε ξανά το 2017 και αυτό σημαίνει ότι φέρνουμε για άλλη μια χρονιά την Ελλάδα στην κορυφή.

Στόχος των δράσεών μας είναι να προβάλλουμε έναν ραγδαία αυξανόμενο σε ζήτηση τομέα, όπως είναι αυτός της μεταμόσχευσης μαλλιών, στο εξωτερικό και να αναγάγουμε την Ελλάδα σε κορυφαίο και ασφαλή προορισμό ιατρικού τουρισμού.  

H κλινική Advanced Hair Clinics απευθύνεται σε όσους αναζητούν άριστες υπηρεσίες, εφαρμοσμένες από έμπειρη, καταρτισμένη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα σε ένα χώρο που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει ότι κερδίσαμε το στοίχημα για ακόμη μία χρονιά!» δήλωσε η Διευθύντρια Marketing της κλινικής, κα Αΐντα Σαρκισσιάν.

Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση ενισχύει θετικά την δυναμική του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα και μάλιστα ενός ιδιαίτερα απαιτητικού και ανταγωνιστικού κλάδου όπως είναι αυτός της μεταμόσχευσης μαλλιών. Παράλληλα, ενδυναμώνει τη φήμη της χώρας εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου για την ελληνική οικονομία.

Την Advanced Hair Clinics μπορείτε να βρείτε σε Αθήνα: 210 6980451, Κηφισιά: 210 6232220, Θεσσαλονίκη: 2310 224240, Πάτρα: 2610 226562 και Ρόδο: 22410 32700.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια