default-image

Φονικό: Η μάνα επιτέθηκε στον σύζυγο που σκότωσε τη Στέλλα

Ελλάδα
Φονικό: Η μάνα επιτέθηκε στον σύζυγο που σκότωσε τη Στέλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια πολύ δύσκολη στα δικαστικά χρονικά θα έρθει αντιμέτωπη η ελληνική Δικαιοσύνη, όταν θα δικάσει τον 61χρονο που στραγγάλισε την 6χρονη κόρη του, αφού κατήγορος θα είναι η ίδια η σύζυγος του δράστη η οποία μέσω του δικηγόρου της έχει προαναγγείλει τις προθέσεις της.

Στα μάτια του πρώην αστυνομικού η σύζυγός του βλέπει τον δολοφόνο του παιδιού της, όπως άλλωστε φαίνεται πως του είπε κατά την τελευταία επίσκεψή της στα κρατητήρια που βρίσκεται ο 61χρονος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΕΛΛΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΡΙΧΤΟ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ

Προσπάθησε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει

Στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν η μάνα που έχασε τη μονάκριβη κόρη της προσπάθησε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει, αλλά χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών ο 61χρονος που έχει καταγωγή από την Κρήτη, γλίτωσε το λιντσάρισμα από την ίδια του τη γυναίκα. Όπως λέει η άτυχη μάνα στους στενούς συγγενείς της δεν θα ησυχάσει αν ο δολοφόνος δεν βρεθεί ισόβια στη φυλακή.

Ο θάνατος της 6χρονης Στέλλας έχει επηρεάσει πάρα πολύ τη μητέρα της και όπως είπε ο δικηγόρος της κ. Σπύρος Δημητρίου στο protothema.gr πρόκειται για ένα άτομο που βρίσκεται σε πλήρη διαταραχή. «Η μητέρα είναι σε πλήρη διαταραχή. Δεν είναι σε πένθος, είναι σε πλήρη διαταραχή. Δεν συνάντησα μία γυναίκα που ήταν πεσμένη στον καναπέ και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Συνάντησα μία γυναίκα διαταραγμένη και η συνεννόηση μαζί της ήταν πολύ δύσκολη. Ο θάνατος του παιδιού της  από τα χέρια του άντρα της, την έχει επηρεάσει πολύ παραπάνω από όσο περίμενα και αυτό της βγαίνει  πολύ έντονα  τώρα. Αυτή η γυναίκα έχει ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια για να μπορέσει να βρει το κουράγιο να στηρίξει τον εαυτό της και το παιδί της».

Μέσω του δικηγόρου της η μητέρα της Στέλλας έχει διαμηνύσει στον δράστη ότι θα κάνει μεγάλο λάθος να ισχυριστεί ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα που τον οδήγησαν στη δολοφονία. Μάλιστα η ίδια φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η κόρη του είχε κινητικά προβλήματα.

Ο δίδυμος αδερφός ζητάει τη Στέλλα

Στο οικογενειακό δράμα που παρακολουθεί το πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα, υπάρχει ακόμη ένα θύμα, σύμφωνα και με τον δικηγόρο της μητέρας αλλά και με ψυχολόγους. Ο δίδυμος αδερφός της Στέλλας ο 6χρονος Μάριος, ο οποίος συνέχεια ζητάει την αδερφή του αλλά και τον πατέρα του. «Αυτό που με στενοχώρησε πολύ ήταν όταν συνάντησα από κοντά το δίδυμο αδερφάκι της Στέλλας, το οποίο το άκουσα να ζητάει την αδερφούλα του και συγκινήθηκα. Αυτό το αγοράκι γνωρίζει ότι η αδερφούλα του έχει πάει στους ουρανούς κοντά στην αγκαλιά του  παππού και ότι είναι καλά εκεί που είναι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μάθει ότι ο μπαμπάς του ήταν αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή γιατί αν συμβεί αυτό τώρα θα καταστραφεί η ζωή του. Αργότερα αναγκαστικά θα το μάθει», επεσήμανε ο κ. Δημητρίου.

"Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα"

Ο δικηγόρος της άτυχης μητέρας εξηγεί επίσης πως θα είναι μεγάλο λάθος της υπεράσπισης του δράστη να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα. «Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση. Εάν επιβάλει τέτοιο αίτημα στην ανακρίτρια  τότε θα διοριστεί πραγματογνώμονας και εκεί εμείς θα διορίσουμε  τεχνικούς συμβούλους ψυχιάτρους για να είναι  και αυτοί παρόντες και να ελέγχουν τον πραγματογνώμονα».

Η ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού κυρία Ελένη Πέτσα που παρακολουθεί τον 6χρονο Μάριο υποστηρίζει ότι: «Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν και η διαχείρισή του είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα αυτές οι εμπειρίες είναι τραυματικές για μία παιδική ψυχούλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το στιγματίζουν για μια ζωή».  

Η άτυχη μητέρα συναντήθηκε τελευταία φορά το Σάββατο στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών με τον πρώην αστυνομικό ώστε να πάρει απαραίτητα έγγραφα για τις κοινές τους υποθέσεις αλλά και πιστωτικές κάρτες για να μπορέσει να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του παιδιού της, έχοντας πάρει μέσα της την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News