default-image

Συγκλονιστική μαρτυρία! Βγήκε ζωντανή αλλά μέσα στα αίματα

Ελλάδα
Συγκλονιστική μαρτυρία! Βγήκε ζωντανή αλλά μέσα στα αίματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει με την περιγραφή του άνθρωπος που βρήκε πρώτος τη Βασιλική Πλεξίδα, τη μοναδική επιζήσασα από τη συντριβή του ελικοπτέρου Χίουι, στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις αξιωματικοί.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΔΕΗ Δημοσθένης Χατζηλελέκος έφτασε πρώτος στα συντρίμμια του ελικοπτέρου Χιούι από τύχη, καθώς έψαχνε να βρει πού είχε προκληθεί η βλάβη στη ΔΕΗ.

Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν πλησιάσει στο δύσβατο σημείο της περιοχής, με αποτέλεσμα να δουν τα συντρίμμια. Εκτός από τα συντρίμμια, ο Δημοσθένης Χατζηλελέκος βρήκε πρώτος τη Βασιλική Πλεξίδα, η οποία, όπως ανέφερε, ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Είδα μία κοπελίτσα, καθόταν σαν σε κάθισμα, κάτω στο χώμα, ήταν χτυπημένη», ανέφερε ο κ. Χατζηλελέκος στο thessaliatv.gr.

Αφού ο τεχνικός της ΔΕΗ ειδοποίησε την αστυνομία και πήρε οδηγίες από τους γιατρούς, έμεινε μαζί της.

«Μου είπαν κάθε πέντε λεπτά να της μιλάω, τη ρώτησα αν θέλει νεράκι, της σκούπισα τα χείλη γιατί ήταν μέσα στα αίματα… Ήταν πολύ σοκαρισμένη η κοπέλα, το μόνο που μου είπε ήταν να της σκουπίσω λίγο τα χείλη», είπε.

Ο ίδιος περιγράφει πως πολύ κοντά ήταν το κύριο τμήμα από τα συντρίμμια του Χιούι, μέσα στο οποίο βρίσκονταν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, που βρήκαν όμως τραγικό θάνατο.

«Οι άλλοι ήταν μέσα, μιλούσα στην κοπέλα μες στα αίματα και κοιτούσα μήπως βγει και κάποιος άλλος να τον βοηθήσω», λέει.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News