Ελλάδα

Πασχαλινό παζάρι για τ’αδέσποτα από το Καλλιτεχνικό

Τη Παρασκευή 7-4-2017, από τις 10:00 το πρωί η φιλοζωική ομάδα του Καλλιτεχνικού σχολείου , πραγματοποιεί παζάρι, πουλώντας Πασχαλινά είδη, ζωγραφισμένα μπλουζάκια, κοσμήματα κ.λ.π για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα αποδοθούν στο καταφύγιο ζώων Γουβών για τροφές και φάρμακα. Για τον ίδιο σκοπό ο μαθητής Χατζάκης  Μιχάλης θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη.

Το Καλλιτεχνικό σχολείο χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στα πλαίσια της φιλοζωϊας, μέσα από το πρόγραμμα "Συμβιώνω με τα ζώα".

Φροντίζει αδέσποτα, ενισχύει δράσεις, ενημερώνει. Φέτος μέσα από δράσεις του προγράμματος "Νοιάζομαι και δρω"(για τον άνθρωπο, το περιβάλλον , τα ζώα), δραστηριοποιείται για τη σωστή ενημέρωση και στάση μαθητών μας και του περίγυρου  απέναντι στα ζώα αδέσποτα και μη.

Τη Παρασκευή 7-4-2017, από τις 10:00 το πρωί η φιλοζωική ομάδα, πραγματοποιεί παζάρι, πουλώντας Πασχαλινά είδη, ζωγραφισμένα μπλουζάκια, κοσμήματα κ.λ.π για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα αποδοθούν στο καταφύγιο ζώων Γουβών για τροφές και φάρμακα. Για τον ίδιο σκοπό ο μαθητής Χατζάκης  Μιχάλης θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια