Ελλάδα

"Πρέπει να ξεκολλήσει η αξιολόγηση για να ξεκολλήσει η οικονομία"

«Εάν θέλουμε να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, το β' εξάμηνο του 2017, πρέπει να ξεκολλήσει η αξιολόγηση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου.

«Εάν θέλουμε να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, το β' εξάμηνο του 2017, πρέπει να ξεκολλήσει η αξιολόγηση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης.

Σε δήλωσή του ο, κ. Κορκίδης επισημαίνει: «Το ραντεβού στο Eurogroup της 7ης Απριλίου στη Μάλτα μάλλον χάθηκε, ενώ το Εαρινό Συνέδριο του ΔΝΤ μεταξύ 21-23 Απριλίου, δεν είναι μακριά. Η συμφωνία έχει καταντήσει σήριαλ, αφού πλέον ορόσημο είναι το μεθεπόμενο Eurogroup της 22ας Μαϊου. Η επικοινωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές αλλά και μεταξύ δανειστών είναι πολύ προβληματική για να προκύψει η όποια τεχνική συμφωνία μέχρι την Παρασκευή».

«Όσο για τον μονόδρομο που έχουμε οι Έλληνες να διανύσουμε είναι σίγουρα και μακρύς και δύσκολος. Εάν, πάντως, θέλουμε να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, το β' εξάμηνο του 2017, πρέπει να ξεκολλήσει η αξιολόγηση», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια