default-image

Εύοσμος: Ανάβουν κεριά, σοκάρουν οι αναρτήσεις σε διαδίκτυο

Ελλάδα
Εύοσμος: Ανάβουν κεριά, σοκάρουν οι αναρτήσεις σε διαδίκτυο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μηνύματα, λουλούδια και κεριά αφήνουν στο σημείο που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο στο Εύοσμο φίλοι και κάτοικοι της περιοχής. Το δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο κόστισε τη ζωή σε τέσσερα παιδιά ηλικίας από 17 μέχρι 19 ετών.

Σύμφωνα με το LiveNews, το απόγευμα η μητέρα ενός από τα παιδιά που ξεψύχησαν στην άσφαλτο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η κηδεία του παιδιού της θα γίνει σήμερα στις 10:00 το πρωί ενώ η κηδεία του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙ 4 ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΑΡΟΙ

Παράλληλα ανατριχιαστικά είναι τα μηνύματα που ανάρτησαν τα παιδιά στο facebook λίγες μέρες πριν χάσουν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Ο  19χρονος της παρέας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί και από κάτω σχολίαζε: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό αναρτώντας μια φωτογραφία αλλά και μια κλήση που είχε πάει από την τροχαία γιατί δεν φορούσε κράνος.

Την παρέμβαση της εισαγγελέως ποινικής δίωξης Ευαγγελίας Καρανίκα προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στον Εύοσμο τα ξημερώματα της Τρίτης  κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος.

Η εισαγγελέας ζήτησε να πραγματοποιηθεί τεχνική πραγματογνωμοσύνη για να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

iefimerida

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News