default-image

Ηλικιωμένη πέταξε 1.500 ευρώ από το μπαλκόνι σε απατεώνες

Ελλάδα
Ηλικιωμένη πέταξε 1.500 ευρώ από το μπαλκόνι σε απατεώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φτερά» έβγαλε το ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λάρισα, με το ποσό να προσγειώνεται στα χέρια απατεώνων, στους οποίους η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα.  

Η ανυποψίαστη 74χρονη γυναίκα όχι μόνο πίστεψε τους απατεώνες, αλλά βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της, πετώντας στον άγνωστο άνδρα, που περίμενε στο δρόμο, μια σακούλα με 1.500 ευρώ, όσα δηλαδή της είχαν ζητήσει για να «απαλλάξουν» το γιο της από τις ποινικές ευθύνες του τροχαίου.

Αναλυτικότερα, ένας άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε την Κυριακή στην 74χρονη λέγοντας ότι ο γιός της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 15χρονο παιδί.

Έπειτα ένας άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα.

Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη, πείσθηκε και ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος άνδρας, που περίμενε στον δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News