default-image

Γονείς ενημερώνονται για τη σχέση των παιδιών με το internet

Κρήτη
Γονείς ενημερώνονται για τη σχέση των παιδιών με το internet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την επικοινωνία και τις συγκρούσεις, μεταξύ γονέων και εφήβων, αναφορικά με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου θα ενημερωθούν όσοι παραβρεθούν στο Γυμνάσιο Τυλίσου, το οποίο μαζί με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, θα διοργανώσει εσπερίδα, με θέμα «Γονείς και έφηβοι: Επικοινωνία & συγκρούσεις, αποδοχή & όρια στη χρήση του κινητού και του διαδικτύου», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Ομιλήτρια θα είναι η κ. Μαρία Παναγιωτάκη, Ψυχολόγος - Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Νομού Ηρακλείου, Συντονίστρια Κρήτης Δράσεων Πρόληψης-Αντιμετώπισης Σχολικού  Εκφοβισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Τυλίσου.

Η διάλεξη σκοπεύει να καταδείξει την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ γονέων και εφήβων και την κατάλληλη οριοθέτηση ιδίως σε σχέση με το ζήτημα της χρήσης του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους σύγχρονους γονείς οι οποίοι συχνά δεν γνωρίζουν την ορθή διαχείριση συμπεριφορών "απομάκρυνσης" του παιδιού τους πίσω από μια οθόνη και επίμονης χρήσης του κινητού τηλεφώνου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς και μαθητές. Θα υπάρξει εισήγηση από την ομιλήτρια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα απαντηθούν όποιες ερωτήσεις υπάρξουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News