default-image

30χρονη τοξικομανής νεκρή σε ΧΥΤΑ

Ελλάδα
30χρονη τοξικομανής νεκρή σε ΧΥΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριαντάχρονη τοξικομανής είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή. Το πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντόπισε χθες υπάλληλος του ΧΥΤΑ. Η γυναίκα φορούσε εσώρουχα και ένα μπλουζάκι.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, να την μετέφεραν και να την πέταξαν εκεί και τα τραύματά της να έχουν γίνει από Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, μπουλντόζα της χωματερής. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΕΣΔΝΑ αναφέρει:  "Σήμερα Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, οι υπηρεσίες του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα: τη σωρό άγνωστης γυναίκας.

Προχώρησαν αμέσως στις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, εκλήθησαν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να προχωρήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι υπηρεσίες του ΕΔΣΝΑ παραμένουν σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να προσφέρουν αρωγή στο έργο τους."

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News