Ελλάδα

Αυγενάκης: Η πατρίδα μας χρειάζεται

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει αέρα νίκης, ανανέωσης και δυναμικής στην παράταξή μας, που πολύ σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει αέρα νίκης, ανανέωσης και δυναμικής στην παράταξή μας, που πολύ σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανένας», τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας απόψε στον Πύργο, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια ο κ. Αυγενάκης, «ξέρουμε ότι κάποιοι πολίτες, που διαχρονικά ανήκαν στον χώρο μας, στεναχωρήθηκαν και απείχαν, αλλά τώρα είναι η ώρα να δώσουμε ένα σάλπισμα, ότι η πατρίδα μάς χρειάζεται και είναι πατριωτική ευθύνη να στηρίξουμε τη μόνη υπεύθυνη δύναμη, που λέγεται Νέα Δημοκρατία.»

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε σε αυτό το σημείο ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, «αυτή η προσπάθεια δεν θέλει μονάχα έναν δυναμικό έντιμο, καθαρό και εργατικό αρχηγό, αλλά θέλει στελέχη που να το λέει η καρδιά τους, για αυτό και είμαι βέβαιος ότι και εδώ στην Ηλεία θα βγει ένα καθαρό και ισχυρό μήνυμα της στήριξης της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της αλήθειας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε ότι «χρειάζεται να δουλέψουμε συντονισμένα για να επικρατήσει η αλήθεια και να χτίσουμε ένα ισχυρότατο μέτωπο αξιοπιστίας και σοβαρότητας, αποτελούμενο από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και τους σοβαρούς, έντιμους και πατριωτικά υπεύθυνους πολίτες της Ελλάδας.»

Στην συνέχεια, διατύπωσε την εκτίμηση πως «στις επόμενες εκλογές, που δεν θα αργήσουν να έρθουν, θα δώσουμε ένα ισχυρότατο μήνυμα στον λαϊκισμό», και συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους:

«Όλοι πιστεύετε πως τελείωσαν τα ψέματα και έχουμε μία και μοναδική ευθύνη, να δουλέψουμε και να ενεργοποιήσουμε κάθε ισχυρό και σοβαρό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας».

Σχόλια