default-image

Γενέθλια έχει σήμερα ο Στ. Θεοδωράκης - Τι λέει για τη πολιτική

Ελλάδα
Γενέθλια έχει σήμερα ο Στ. Θεοδωράκης - Τι λέει για τη πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ' ένα κείμενο στα social media, μέσω του οποίου απαντά στην ερώτηση γιατί μπλέχτηκε με τη πολιτική, «γιορτάζει» τα γενέθλια του ο επικεφαλής του ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, που κλείνει σήμερα τα 54.

 «Γεννήθηκα τέτοια μέρα το 1963. Την ίδια χρονιά με τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ταραντίνο, τον Τσαλουχίδη, τον Κασπάροφ, τον Φασούλα, τον Τζόνι Ντέπ. Ο πατέρας μου - μου διηγείται η μητέρα μου - έκανε μεγάλη χαρά. Του είπαν ότι πρέπει να ασημώσει και εκείνος έριξε στην σκάφη - εκεί με είχαν βάλει γιατί δεν πρόλαβαν να πάνε σε μαιευτήριο - όλες τις λιγοστές οικονομίες του. Δεν του είχαν πει ότι θα τα έπαιρνε όλα η μαμή.», αναφέρει και προσθέτει ένα περιστατικό, μια πρόκληση που δέχτηκε από τον παππού του όταν ήταν αμούστακο αγόρι στο χωριό και που κόντεψε να «σκοτώσει» τη γιαγιά!

«Στην ζωή μου σκεφτόμουν - και συνεχίζω να το σκέφτομαι συνεχώς - πόσο λίγο απέχει το καλό από το κακό, το λάθος από το σωστό, η επιτυχία από την αποτυχία, η σωτηρία από την καταστροφή. Ο αγαπημένος μου χημικός στο γυμνάσιο επέμενε ότι αρκεί μια σταγόνα για να αλλάξει το μείγμα. Πίστεψα λοιπόν ότι το Ποτάμι μπορεί να προσφέρει τις σταγόνες που αλλάζουν την ιστορία. Που αλλάζουν το τέλος της ιστορίας.», αναφέρει απαντώντας στο γιατί κατέβηκε στη πολιτική.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού  θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 11 του Μάρτη «στη γιορτή για τα 3 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού» όπως λέει και προσθέτει το διφορούμενο «Λεπτομέρειες προσεχώς»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News