Ελλάδα

Στα δίχτυα της Αστυνομίας με 5,5 κιλά ηρωινής

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες αλβανικές αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.

Στην κατάσχεση 5.625 γραμμαρίων ηρωίνης, που βρίσκονταν κρυμμένα σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών αυτοκινήτου, προχώρησαν άντρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, κατά τη σύλληψη 34χρονου από την Αλβανία στο τελωνείο των Κήπων, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες αλβανικές αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών

στο εσωτερικό των δύο χωρών, προχθές εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, κατελήφθη να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κηπών, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, -5.625- γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ, το χρηματικό ποσό των -2.500- Λεκ Αλβανίας, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σχόλια