Ελλάδα

Μουλόπουλος με ρόλο στην υπόθεση του ΔΟΛ

Τη συμβολή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου του ΔΣ της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ ζήτησε ο δημοσιογραφικός οργανισμός, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ίδιος αποδέχθηκε την πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΟΛ

Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ' όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.

Σημειωτέον ότι προ ολίγων ημερών είχε δημιουργηθεί ζήτημα με αφορμή επίσκεψη του Βασίλη Μουλόπουλου στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Η Νέα Δημοκρατία είχε τότε ζητήσει εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής βρέθηκε σε συνάντηση με τους κ. Ψυχάρη και Μπόμπολα.

Τότε ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε απαντήσει σε ειρωνικό ύφος σχολιάζοντας «Ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το "Βήμα", εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ "Καλή Χρονιά" στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες».

Στη συνέχεια ζήτησε «ταπεινά συγγνώμην» διότι παρέλειψε να ζητήσει άδεια». Δεν θα επαναληφθεί. Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής».

Πηγή: efsyn.gr

Σχόλια