Ελλάδα

Επιτυχές το πρόγραμμα κολύμβησης - Συμμετείχαν 600 παιδιά

"Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της πρώτης περιόδου που εφαρμόζεται για πρώτη φορά ως επίσημο μάθημα της Ελληνικής Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017" αναφέρει σε ανακοίνωσή του η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου την Παρασκευή.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην πρώτη περίοδο η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, συμμετείχαν 582 μαθητές- τριες από 18 σχολικές μονάδες.

Εξοικείωση με το νερό, αναπνοή, επίπλευση, προώθηση με ανοιχτά μάτια σε πρηνή και ύπτια θέση, συγχρονισμός χτυπήματος ποδιών και αναπνοής και πολλά άλλα ωφέλιμα πράγματα διδάχτηκαν τα παιδιά μέσα από τα 6 μαθήματα κολύμβησης που περιλάμβανε η πρώτη περίοδος.

Κάποιοι κανόνες υγιεινής, σωστής συμπεριφοράς και ασφάλειας μέσα στο νερό ήταν τα στοιχεία που μπόρεσαν τα παιδιά να αποκομίσουν μέσα από το πρόγραμμα αυτό.

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ξεκινάει η 2η περίοδος του προγράμματος με 21 νέες σχολικές μονάδες να εμπλέκονται. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει έως 21 Φεβρουαρίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο πρόγραμμα και καλή δύναμη σε όσους εμπλέκονται με την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος

Σχόλια