default-image

Όταν ο γιος "εκπαιδεύει" τον μπαμπά -video

Ελλάδα
Όταν ο γιος "εκπαιδεύει" τον μπαμπά -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε οκτώ λεπτά, ένα ξεχωριστό animation μας δείχνει την σχέση πατέρα- γιου.

 Ο Copy είναι ένας μπαμπάς που αγαπάει και φροντίζει τον γιο του, που προσπαθεί να του δείχνει ποιο είναι το σωστό, τι «πρέπει» να κάνει και τι αρμόζει στην ηλικία του. Κάθε πρωί, λοιπόν, οι δυο τους ξεκινούν μαζί για τη δουλειά και το σχολείο και η καθημερινότητά τους φαίνεται να είναι λίγο- πολύ πάντα η ίδια: ο πατέρας ανυπομονεί να τελειώσει με τον όγκο της εργασίας του και ο γιος να σχολάσει!

Η μοναδική σχέση πατέρα και γιου σε μία τρυφερή ταινία μικρή μήκους!

Η διαφορά τους είναι ότι ο γιος προσπαθεί να βρει τον τρόπο να είναι πιο χαρούμενος, να δώσει χρώμα στο άχαρο μάθημα, να χαμογελάει, ακόμα και ν' απολαμβάνει την απόσταση μέχρι το σχολείο, χαζεύοντας έναν άντρα που παίζει καθημερινά βιολί. Ο μπαμπάς, όμως, βιάζεται να φτάσουν στο προορισμό τους και έτσι δεν αφήνει τον γιο του ν' απολαύσει τη μουσική. Ο Paste, θα «υπακούσει» στα πρέπει, στα «μη» και στο σωστό αλλά δεν θα είναι πια ευτυχισμένος. Τότε, ο μπαμπάς του θα αναλάβει να τον ξανακάνει το χαρούμενο παιδί που ήταν πριν.

Μία ταινία που μας δείχνει ότι κάποιες φορές πρέπει απλώς να ξεχάσουμε τους κανόνες, να βάλουμε στη ζωή μας λίγο χρώμα, λίγη μουσική και να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους!

mama365

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News