default-image

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας

Ελλάδα
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα ενός μηνός, ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρωθυπουργός θα εργαστεί στο γραφείο της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού, που λειτουργεί στο κτίριο του υφυπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και θα ασχοληθεί με θέματα της πόλης.

Μάλιστα, θα παραμείνει στη πόλη και αύριο Παρασκευή θα παρακολουθήσει την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για μια ακόμη επίσκεψη στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει αποφασίσει το Μέγαρο Μαξίμου για να ανατρέψει το αρνητικό δημοσκοπικό κλίμα, με το βλέμμα στις πρόωρες εκλογές, αν και επίσημα το Μαξίμου διαβεβαιώνει , ότι εκλογές δεν υπάρχουν στον κυβερνητικό σχεδιασμό

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε με έμφαση τη Δευτέρα, πως οι περιοδείες του πρωθυπουργού και των υπουργών εντάσσονται στο πλαίσιο η κυβέρνηση να ακούσει τους πολίτες και να δώσει λύσεις όπου μπορεί.

Την ίδια ώρα πάντως, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη δεν αποκλείουν οι εκλογές να «προκύψουν», αν η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο. 

«Το ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει όχι από επιλογή της κυβέρνησης αλλά από μια πλήρη ανατροπή των σημερινών δεδομένων ή μέσα από ένα απόλυτο αδιέξοδο που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείει όταν βρισκόμαστε κάτω από καθεστώς μνημονίου», δήλωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News