Ελλάδα

Βουλευτές τις ΝΔ σε αμαξίδια για καλό σκοπό

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία, η ΝΔ αφιερώνει την εβδομάδα που διανύουμε σε δράσεις και συλλόγους ατόμων με αναπηρία.

Στο πλαίσιο της δράσης, το βράδυ της Τέταρτης πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος και την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΤΛΑΣ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ξεναγήσει παιδιά από ιδρύματα που φροντίζουν άτομα με αναπηρία, στην Βουλή.

Επικεφαλής της ομάδας της ΝΔ ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. Στην ομάδα συμμετείχαν, επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής, Βασίλης Κικίλιας και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Την ομάδα συμπλήρωναν ο Γιώργος Σταμαiτης, Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου και άλλα στελέχη.

Σε tweet του ο Γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης που συνόδευε με σχετικές φωτογραφίες ανέφερε «με ευαισθησία και ευθύνη ενσκήπτουμε πάνω από τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Β. Κικίλιας σχολίασε στο twitter «Πραγματικοί αγωνιστές, μεγάλοι νικητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια