default-image

Πορεία για Γρηγορόπουλο: "Τα αυτοκίνητα σας κινδυνεύουν"

Ελλάδα
Πορεία για Γρηγορόπουλο: "Τα αυτοκίνητα σας κινδυνεύουν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδες αναρχικών καλούν τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους, γιατί… κινδυνεύουν από τις επιθέσεις με φυλλάδια που αφήνουν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους.

Τα φυλλάδια, που φέρουν την υπογραφή αναρχικών ομάδων ενημερώνουν πως ειδικά σήμερα, δηλαδή την ημέρα της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα αυτοκίνητα «κινδυνεύουν», από τις «στρατιωτικές επιθέσεις του κράτους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα στο χαρτί που άφησαν αναρχικοί στα παρμπρίζ αυτοκινήτων στα Εξάρχεια αναφέρεται:

«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική διέξοδος».

Το κείμενο υπογράφουν οι «Σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση».

Επίσης φυλλάδια που θυροκολλήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε πολυκατοικίες στα Εξάρχεια παροτρύνουν τους πολίτες να «πετάξουν μία γλάστρα από το μπαλκόνι» με στόχο αστυνομικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News