default-image

ΝΟΔΕ: Στο επίκεντρο η κάρτα μέλους

Ελλάδα
ΝΟΔΕ: Στο επίκεντρο η κάρτα μέλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια κάρτα μέλους μέσα από την οποία στόχος είναι να ενισχυθεί η συμμετοχή των μελών του κόμματος στις διεργασίες που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία, γίνεται προσπάθεια και επιχειρείται να ενταχθεί μια διαδικασία που θα προάγει τη διαφάνεια και το σεβασμό στο φορολογούμενο.

Η κάρτα μέλους θα στοιχίζει 12 ευρώ και θα είναι ετήσια, έχοντας ως βάση της την ανάγκη τα κόμματα όπως τόνισε και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. να στηρίζονται οικονομικά από τα μέλη τους στα οποία επιβάλλεται να λογοδοτούν για την ορθή διαχείριση των χρημάτων.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν και η ακαδημία στελεχών της Ν.Δ που εκτός από την Αθήνα μεταφέρεται και στην περιφέρεια, με στόχο την ενημέρωση και κατάρτιση κυρίως νέων ατόμων από πανεπιστημιακούς δασκάλους σε θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική την οικονομία και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης του έμψυχου δυναμικού της Ν.Δ.

Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ έγινε στα νέα γραφεία τα οποία όπως επισημάνθηκε θα εγκαινιαστούν και επίσημα από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News