default-image

Επεισόδια σε εξέλιξη στην περιοχή του Πολυτεχνείου

Ελλάδα
Επεισόδια σε εξέλιξη στην περιοχή του Πολυτεχνείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή την ώρα τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου με το κύριο μέρος τους να λαμβάνει χώρα στην οδό Στουρνάρη και την Πατησίων.

Νεαροί κουκουλοφόροι εκτοξεύουν κατά δεκάδες βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ πριν λίγο κάποιοι από αυτούς ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου Γκίνη και πετούν διάφορα αντικείμενα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ

Η αστυνομία συνεχίζει τη χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε όλη σχεδόν την περιοχή του Πολυτεχνείου.

Σε διαρκή επικοινωνία με τις εισαγγελικές και πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου βρίσκεται η ηγεσία της αστυνομίας, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου συνεχιστούν και ενταθούν.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι αστυνομικές δυνάμεις, πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια είχαν παραταχθεί γύρω από το Πολυτεχνείο για να μην μπορέσουν να πλησιάσουν αντιεξουσιαστές και ενωθούν με τους καταληψίες.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είχαν εντοπιστεί περίπου 150 άτομα που κατευθύνονταν στο Πολυτεχνείο και εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν την περιοχή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα επεισόδια προκαλούν περίπου 70 άτομα που έχει καταλάβει το κτίριο Γκίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News