Ελλάδα

Τρία ακόμη χρυσά βραβεία για την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

Σε συνέχεια της διεθνούς βράβευσης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στα φετινά International Cheese Awards, τρεις ακόμη σημαντικές, εγχώριες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, το Γιδοτύρι και το Ταλαγάνι απέσπασαν χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λευκό Τυρί  Άλμης» και «Τυρί Σχάρας», στο πλαίσιο του Athens Cheese and Food Festival 2016.

Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχωρίζουν όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική τους γεύση, αλλά και για τις άριστες προδιαγραφές παραγωγής τους. Με σεβασμό στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς τροφίμων, τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ προσφέρουν λύσεις στο τραπέζι του σύγχρονου καταναλωτή, στηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες παραγωγούς. Οι τρεις αυτές χρυσές διακρίσεις επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ αποτελεί συνώνυμο της αφοσίωσης και της δέσμευσης για την παραγωγή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας.

Ο 4ος  Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών και Γαλακτοκομικών προϊόντων (Athens Cheese and Food Festival) πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος του διαγωνισμού είναι όχι μόνο η ανάδειξη του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών τυριών, αλλά και η γνωριμία και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ:

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Φέτα, το «Ήπειρος Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι», το βούτυρο τύπου Κερκύρας, η Κεφαλογραβιέρα Ήπειρος και το Κεφαλοτύρι Ήπειρος.

Σχετικό URL: www.epirus.gr.

Σχόλια