default-image

Μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν γυναίκα στρατιωτικό

Ελλάδα
Μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν γυναίκα στρατιωτικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε μετανάστες επιχείρησαν να ληστέψουν και να βιάσουν μια 23χρονη γυναίκα στρατιωτικό που που υπηρετεί στο νησί σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα ούτε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, αλλά και ούτε από την Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση βορείου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει το i-samos.gr καταγγέλθηκε προχθές το βράδυ ότι στο στενό του ΙΚΑ Σάμου (πίσω από το ξενοδοχείο ΑΙΟΛΙΣ) η 23χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της όταν δέχθηκε επίθεση από 5 μετανάστες που άρχισαν να την σερνουν από τα μαλλιά στην άσφαλτο!

Η κοπέλα με όση δύναμη είχε άρχισε να καλεί σε βοήθεια χωρίς όμως να μπορέσει ακούσει κανείς τις εκκλήσεις της.

Για καλή της τύχη και αφού πρώτα την έγδαραν σέρνοντάς την, από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός αντιλαμβανόμενος τι γίνεται κυνηγησε τους επίδοξους κλέφτες ή βιαστές και τους υποχρέωσε να φύγουν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου έχοντας υποστεί ένα αρκετά δυνατό σοκ, ενώ στη μαρτυρία της, αφού επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επίθεση είχε σκοπό την ληστεία ή τον βιασμό!

Πάντως η αστυνομίά σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των 5 ατόμων.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του νησιού καταγγέλουν έντονη αύξηση της εγκληματικότητας λόγω των μεταναστών και των προσφύγων που έχουν έρθει στο νησί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο που εξασφάλισε η "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ", από κεντρικό περίπτερο της πόλης όπου τουλάχιστον 3 μετανάστες με τη μέθοδο της απασχόλησης του υππαλλήλου φαίνονται να «αδειάζουν» το περίπτερο.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, συνελήφθη στη Σάμο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας υπήκοος Αλγερίας ηλικίας 33 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, ο 33χρονος διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βαθύ της Σάμου στην περιοχή κοντά στο νοσοκομείο του νησιού και αφαίρεσε φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Την ίδια ημέρα μετανάστες επιχείρησαν να κλέψουν από κάβα ποτών στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα φιάλες με αλκοολούχα ποτά, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς και τράπηκαν σε φυγή ενώ είχαν σπάσει την κεντρική τζαμαρία του καταστήματος.

Το προηγούμενο βράδυ διέρρηξαν κατάστημα στον εμπορικό δρόμο κοντά στον Δημοτικό Κήπο αφαιρώντας διάφορα είδη.

Είναι σαφές ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου χρειάζονται άμεσα αυξημένη αστυνόμευση και ότι η μέχρι τώρα ακολουθούμενη πολιτική στο προσφυγικό δεν κρίνεται επιτυχής όπως αναφέρει άλλωστε και στο Opinion Maker ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Πηγή: pronews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News